- Bak underholderen Lothepus har vi også en profesjonell og dyktig maskinentreprenør, sier Rune Wee.

Wee-gruppen inngikk sponsoravtale med Lothepus FØR Farmen Kjendis. God timing?

Skrevet .

I høst ble Lothepus tilbudt å være ansiktet utad i et sponsorat for utstyrsleverandøren WeeGruppen i Førresfjorden i Tysvær – noe TV-personligheten takket ja til.

På den tiden var det vanskelig å forestille seg hvilken signering dette skulle bli, forteller medeier i gruppen og daglig leder i Wee Marine, Åge Wee i en pressemelding.

– Dette har tatt fullstendig av, noe vi spesielt har merket oss etter at Lothe vant ”Farmen Kjendis 2017”.  Det er åpenbart Lothepus-feber i landet for tiden, sier Åge Wee

Medeier og daglig leder i Wee.no, Rune Wee, forteller at det ikke var Lothes kjendisstatus som vekket interessen i første omgang.

– Lothepus er kjent som en livlig og frittalende vestlending, men bak underholderen Lothepus har vi også en profesjonell og dyktig maskinentreprenør.

Han kjenner bransjen og bruker utstyr vi jobber med til daglig. Disse verdiene er viktige og gir sponsoratet troverdighet, sier Rune Wee.

Lothepus har et travelt år i vente, og vil jevnlig bli å se på TV fremover. I samarbeidet med WeeGruppen er det blant annet planlagt å filme en

liten serie for nett der Lothe tar for seg Wee sitt utstyr på en noe ”original” måte. Serien skal vises i WeeGruppens SoMe-kanaler og nettsider.

– Som entreprenør passer det bra å samarbeide med en solid utstyrsleverandør som WeeGruppen.

Jeg gleder meg stort til resten av 2017 og alt som skal skje, sier Leif Einar Lothe.