Nordavind fra alle kanter, er tittelen på foredraget Knut Anton Mork skal holde i Lille Maritim 4. mai. Her fra fjorårets arrangement i samtale med HN-direktør Egil Severeide

Knut Anton Mork gir seg, Hydro satser nytt. Begge kan du møte på konjunkturmøtet i Lille Maritim 4. mai

Skrevet .

Der inviterer, i god tradisjon, Handelsbanken og Næringsforeningen til et møte som tar pulsen på de globale og nasjonale utviklingstrekk og hva som rører seg i vår region. Denne gangen blir litt spesiell, i og med at den kjente sjeføkonomen i Handelsbanken Knut Anton Mork  nå opptrer for siste gang i Haugesund. I hvert fall offisielt…

Mork er kjent for sine sylskarpe analyser og han har gitt oss her på Haugalandet mange tankevekkende refleksjoner rundt utviklingen av økonomien ut i den store verden og her hjemme. Det skal han gjøre på lunsjtreffet 4. mai også, samtidig som vi blir bedre kjent med hans etterfølger som sjeføkonom i Handelsbanken, Kari Due-Andresen.

Her i regionen er kanskje det som nå skjer på Hydro på Karmøy det største lyspunktet i en utfordrende tid. Der bygger selskapet en pilot som i aluminiumindustrien karakteres som et teknologisk kvantesprang. Milliarder skal investeres i et nytt anlegg, og her er det mye «mat» til regionale leverandører. Lederen for metallverket på Karmøy, Trond Olaf Christophersen, kommer for å gi oss en status og tanker om utsiktene framover.

HN-direktør Egil Severeide leder arrangementet, som starter med en enkel bespisning fra klokka 11 og som avsluttes før klokka 13.

Påmelding: haugesund@handelsbanken.no  eller tlf. 52 73 91 00

Les mer her:

https://nforeningen.no/events/event/konjunkturmote-4-mai-kl-11-00-13-00-i-samarbeid-med-handelsbanken/

trond_olaf_christophersen2_0-750x450[1]

Hydro-sjefen på Karmøy, Trond Olaf Christophersen