Bente Marie Sjo ønskes velkommen av daglig leder i Berge Sag, Rolf Sjursen. Foto: Thomas Halleland/NRK

Gjennom Næringsforeningens pilotprosjekt Styretrainee er Bente Marie Sjo fra Halsnøy inne som prøvemedlem i styret til Berge Sag.

Skrevet .

Styretrainee har som mål å gi bedrifter anledning til å styrke sin egen styrekompetanse ved å teste ut nye styremedlemmer i en periode, samtidig som styrekandidater får anledning til å skaffe seg erfaring fra styrearbeid.

Rundt 20 kandidater fikk i mai muligheten til å presentere seg for ni ulike bedrifter. En av disse var Bente Marie Sjo fra Halsnøy. Hun imponerte såpass at hun nå får prøve seg som styremedlem i Berge Sag det neste året.

– Jeg er helt sikker på at jeg får utvikle meg og lærer masse, jeg håper jeg kan være med å bidra med noe, og at jeg kan lære masse, sier Sjo til NRK Rogaland.

Det er daglig leder Rolf Sjursen som ønsker Sjo velkommen i styrerommet til Berge Sag. Han tror bedriften kan bli bedre av å få inn folk de kanskje ikke hadde funnet på andre måter enn gjennom den nye ordningen.

– Det betyr at vi får utvikle oss som bedrift og vi får nye impulser. Vi kan få ideer som gjør at vi får en bedre utvikling. Det er jo det viktigste, og det er jo hovedfunksjonen til styret. Det handler
jo om fremtida.

Les hele saken her: http://www.nrk.no/rogaland/tester-ut-styremedlemmer-1.11261213

Les også tidligere omtale om Styretrainee her: https://nforeningen.no/f-r-bente-marie-styreplass/149638