Det er tett med folk og god utsikt fra Radio 102s studio i Mediehuset. Her er det bloggeren Lene Tønnesen som er gjest.

Radio 102 styrker stillingen som Norges mest populære lokalradio. 31 prosent av lokalbefolkningen lyttet daglig i fjor.

Skrevet .

Nye tall fra Norsk Gallup for hele 2013 viser at Radio 102 nok en gang er Norges mest populære lokalradio målt i daglig lytting i eget område, heter det i en pressemelding fra Mediehuset.

Ferske tall fra Norsk Gallups lytterundersøkelse viser at 31 prosent av befolkningen i Haugesund og på Karmøy hørte på Radio 102 hver dag i løpet av hele 2013.

Tallene viser også at 53 prosent hører på Radio 102 i løpet av en uke og 62 prosent hører på i løpet av en måned.

Se listen over de 20 mest populære lokalradioene i 2013 her:

http://www.radionytt.no/r14019.php

Vi er naturligvis strålende fornøyd med tallene, og det som er mest gledelig er at vi faktisk øker vår oppslutning.

Dette til tross for at radiolytterne stadig får flere kanaler og velge blant både på FM, DAB og nettradio. I tillegg bruker folk mer av sin tid på streamingtjenester for både lyd og bilde (Spotify, Netflix, nett TV, internett).

Sett i lys av dette er det særdeles imponerende at vi likevel klarer å øke vår lytteroppslutning, heter det i pressemeldingen.

DAB

I disse dager er Radio 102 også å finne på DAB+. Vi er riktignok helt i startfasen med våre DAB-sendinger, og vil nok karakterisere sendingen på DAB+ som prøvesendinger fremdeles, men i løpet av 2014 vil vi dekke de fleste husstander i vårt nedslagsfelt.

Allerede i dag vil mange kunne ta inn Radio 102 på sin DAB+ radio hjemme og i bilen og vi lover at dekningen bare vil bli bedre utover året.

Fra før sender vi som kjent på FM og nettradio. I tillegg har vi en egen App for iPhone som mange benytter for å høre våre sendinger.

FKH

Radio 102 har skrevet under på en ny 2-årig sponsoravtale med FK Haugesund. Det betyr at våre lyttere er sikret overføring fra alle FK Haugesunds hjemme- og bortekamper de 2 neste sesongene.

Vi har allerede installert oss i nye lokaler på nye Haugesund Stadion og gleder oss til å ta fatt på en ny sesong sammen med FK Haugesund.

Radio 102 på TV

I løpet av 2013 har Radio 102 også startet opp med å sende de fleste radiosendingene også på Web-TV.

Det betyr at de som sitter foran PC’en kan se hva som skjer i studio til en hver tid. Dette er ekstra hyggelig å kunne tilby våre lyttere når vi har gjester eller det skjer noe annet spennende i studio.

Via våre nettsider kan du nå få med deg alt som skjer i studio til en hver tid: Live og direkte, heter det i pressemeldingen.