Eidesviks flaggskip Viking Neptun (foto: Eidesvik)

Eidesvik Offshore ASA har inngått en ny kontraktsforlengelse med Technip for Viking Neptun. Kontrakten har oppstart i begynnelsen av april

Skrevet .

Viking Neptun skal etter en vellykket 2015 sesong fortsette arbeidet for Technip melder rederiet Eidesvik på eget nettsted. Med denne kontraktsforlengelsen er skipet da bundet til kontrakt utover 2016.

«Vi er meget tilfreds med den tillit Technip igjen viser oss ved denne viktige kontrakten som går mer eller mindre i direkte kontinuasjon med den nåværende kontrakten med Technip. 
Dette er ikke minst gjort mulig gjennom den fabelaktige innsatsen våre offshore ansatte og vår samarbeidspartner Reach Subsea har vist siden skipet ble levert i fjor.
Vi viser med dette at organisasjonen er robust og tilpasningsdyktig under det krevende markedsforhold vi nå opplever.» Sier Administrerende Jan Fredrik Meling.

Forsyningsskipet Viking Prince er også blitt tildelt en kontrakt med Faroe Petroleum for en brønn med oppstart medio mai 2016, med ytterligere 1 brønns opsjon for Engie.