Mandag 28. januar drar Næringsforeningen med samarbeidspartnere i gang en ny runde med basisopplæring i styrearbeid. Hensikten er å dyktiggjøre kvinner og menn til å sitte i lokale styrer i privat og offentlig virksomhet.  

Skrevet .

– Vi har en del forespørsler fra lokale bedrifter som gjerne vil se seg om etter nye kandidater. Det kan være familieselskaper eller vekstselskaper som trenger nye impulser for å komme videre.

Vi har nå over 60 navn i vår database og de deltar jevnlig på kurs og seminarer om emner som har relevans til styrearbeid, sier HN-direktør Egil Severeide.

Nå starter vi en ny runde med innføring for «ferskinger» eller folk som vil ha en nyttig repetisjon.

Mandag 28. januar samles vi til halvdagsseminar i Haugaland Krafts lokaler, der Bjørn Bugge, Finn Eide og Runar Areklett er foredragsholdere.

Her kan du lese mer om opplegget:

https://nforeningen.no/28januar-styrestall-seminar-innf-ring-i-styrearbeid/149150

Vi minner ellers om årets første Næringscafe, som arrangeres på Bodegaen i Høvleriet fredag 18. januar. Her vil du møte en foredragsholder det går mange historier om; høgskolelektor og BI-foreleser Tor Haugnes.

Tor er en særdeles engasjert kar som både vil underholde og provosere. I foredraget settes både nærings- og velstandsutviklingen i perspektiv.

Les mer her: https://nforeningen.no/18-januar-n-ringscafe-rikets-tilstand-fra-bakoverlent-til-fremoverlent/149154

For de under 40 inviterer vi til årets første samling torsdag 30. januar i Festiviteten, der Harald Vabø en av gründerne bak oljeselskapet Revus, kommer og forteller sin historie og gir råd om hva som skal til for å lykkes i forretningslivet.

U39 er vårt forum for unge ledere både i offentlig og privat virksomhet.

Les mer her:

https://nforeningen.no/31-januar-u-39-hva-skal-til-lykkes/149153