Skokjeden Mani har ansatt Torfinn Kallevik som ny administrerende direktør.

Skokjeden Mani har ansatt Torfinn Kallevik som ny administrerende direktør.

Skrevet .

«Torfinn Kallevik har vært vårt førstevalg til å lede selskapet videre, fordi han har kjenner bransjen og har den kompetansen vi er på jakt etter» sier MANIs grunnlegger og eier Bjørn Sigve Larssen.

Kallevik hadde frem til februar stillingen som direktør for ECCO, hvor han gjennom 10 år har bygget opp ECCO’s organisasjon og ledet selskapet til å bli den toneangivende merkevare for sko i Norge. Kallevik har hatt forskjellige roller hos ECCO internasjonalt og har kompetanse innen ledelse, merkevarebygging, salg og retail. Torfinn Kallevik er opprinnelig fra Haugesund.

Skokjeden MANI, med hovedsete i Haugesund, har ekspandert kraftig gjennom kjedens første 4 år og har i dag 24 egeneide profilbutikker i de fleste største byer i Norge. Selskapet styrer mot ca. 180 mill. i omsetning ved utgangen av 2014, og selskapet har en strategi om videre ekspansjon.

MANI er i følge Larssen et friskere alternativ til eksisterende skokjeder, og er et familiekonsept med høy motegrad.

Bjørn Sigve Larssen skal fortsatt ha en aktiv rolle i selskapet. Han vil konsentrere sin innsats på innkjøp, butikkutvikling, logistikk og datautvikling i selskapet. I tillegg vil han fortsette som styreleder i selskapet.Kallevik tiltrer stillingen 8. oktober 2014.