10 Minutes: Kan DU bygge nettverk?

Torsdag kveld den 11. mai kan du få nyttige tips om hvordan du skal bygge nettverk. Thorhild Widvey og Asle Skjærstad øser av sine erfaringer i HNs nye konsept «10 Minutes».

Networking Torsdag kveld den 11. mai kan du få nyttige tips om hvordan du skal bygge nettverk. Thorhild Widvey og Asle Skjærstad øser av sine erfaringer i HNs nye konsept «10 Minutes».

11. mai kl. 19 sparkes det hele i gang. Det er på Flytten på indre kai det skjer – en uformell, hyggelig og ikke minst sosial arena der nettverksbygging både er tema for kvelden, samt en av ingrediensene for kvelden. Denne kvelden har vi fått med oss blant andre Torhild Widvey og Asle Skjærstad. Begge to er erfarne nettverksbyggere, og skal dele sine tips og erfaringer med oss. Widvey har vært nødt til å bygge nettverk for å sikre seg selv en politisk karriere og en karriere som ettertraktet styrerepresentant. Asle Skjærstad var sentral i oppbyggingen av FKH og bygger daglig nye nettverk i sin rolle som kommunkasjonsrådgiver i Pyx.

Widvey-Thorhild_-Foto-Ilja-C_-HendelAsle-portrett-400 

 

 

 

 

 

 

For enkelte kommer nettverksbygging veldig lett, det ligger i personligheten og væremåten til noen å knytte kontakter og pleie disse. For de aller fleste er det imidlertid snakk om å bevisst oppsøke de riktige menneskene, og over tid bygge nettverket sitt stein for stein. Et strategisk mål/karrierevalg.

Også andre aktører skal bidra med sine erfaringer i arrangementet på Flytten. «10 Minutes» er myntet på medlemmer og ikke-medlemmer i Næringsforeningen, som vil lære noe nytt. Det å bygge nettverk blir stadig viktigere og på dette arrangementet kan du få tips og råd om hvordan du skal gå fram.

Vi starter klokka 19 med mingling, før vi drar i gang med korte foredrag og tilhørende samtale. Vi inviterer publikum til å delta, og etterpå blir det litt mat og drikke og gode samtaler rundt bordene.

Hjertelig velkommen til en lærerik, hyggelig og sosial 10 Minutes-kveld 11. mai på Flytten!

 

 
Følg oss på Facebook
Følg oss på Twitter

Info:

Starter: 11.05.17 19:00
Slutter: 11.05.17 21:00

Flytten
Smedasundet 87
5528 Haugesund

Medlemspris: 390
Normal pris: 790

Neste aktiviteter

Næringscafé: Stressmestring

HR&LEDER DAGEN 2017

10 Minutes: Kan DU bygge nettverk?

Frokostkurs: Effektive møter

MF-dagen