Frank Vikingstad (t.h.) og Frode Vågen ser fram til å ta i bruk et splitter nytt forretningslokale på Raglamyr rundt nyttår.

Frank Vikingstad og Sysco har travle tider. Midt i en krevende byggeprosess henter han inn Frode Vågen som viseadministrerende direktør

Skrevet .

– Jeg har behov for å ha en som kan være mer hands on på driften. Det gjør at jeg får mer tid til å gjøre strategiske grep, sier Frank Vikingstad, der vi skuer ut over tomteområdet der et nytt forretningsbygg nå reiser seg.

I tredje etasje skal Sysco holde til når bygget er ferdig ved årsskiftet, og Frank Vikingstad gleder seg til å flytte de par kilometrene fra Norheim til nye lokaler på Raglamyr.

– Her får vi det fint, her skal vi jobbe hardt og ha det kjekt sosialt. På taket har Sysco-Frank planer om både stor terrasse og Jacuzzi.

Kostnadene ligger totalt på rundt 70 millioner kroner og byggeprosjektet er et samarbeid mellom Sysco og Solstad Eiendom.

 

Med seg har den ny nestsjefen i Sysco, Frode Vågen, som han jobbet sammen med i selskapet til 2010.

Da valgte Vågen å prøve seg utenfor regionen, først som prosjektleder og senere som  i direktør for forretningsutvikling i Tieto i Stavanger.

Tieto med hovedkontor i Helsinki regner som et av de ledende IT-tjenesteselskapene i Nord-Europa

– Jeg kommer til Sysco fra det jeg mener er en av de mest spennende stillingene du kan ha innen software utvikling i Norge, sier Vågen.

– Jeg har sterk tro på at fremtiden i Sysco kommer til å bli minst like spennende.

Vi har store mål fremover, og jeg håper vi om noen år sitter på Sysco byggets spa-terasse og snakker om hvordan Sysco ble det mest spennende it- selskapet i Norden å jobbe for, og hvordan det er gått til at det hele ledes fra Haugesund, sier Vågen.

Han er 40 år og kommer fra  Skjoldastraumen, og traff, for å sitere direkte, » en kjempekjekk jente (Camilla) fra Gard som ganske ung» . Sammen har de dratt litt rundt i Norge, før de slo seg endelig ned på Brakahaug i Haugesund i 2007.

Sammen har de 3 gutter og en jente (5, 9, 12 og 13 år).