Harald Vabø og noen kolleger solgte selskapet Revus for kr 5 mrd til Wintershall i år 2008.  I dag arbeider han som partner i oljeletingsselskapet HitecVision. Torsdag 31. januar gjester han næringsforeningens yngre deltagere.

Skrevet .

Harald Vabø vil holde innlegget med tittelen «Hva skal til for å lykkes» i Festiviteten.
Akkurat dette med å lykkes burde Vabø ha forutsetninger for å snakke om – Han har med seg en suksessfull historie som grunder i firmaet han solgte i år 2008.

Nå er han og fire partnere i full gang med å bygge opp et nytt spennende oljeletingsselskap med hovedkontor i Stavanger, og Vabø vil gi publikum sine erfaringer fra gründervirksomhet og ledelse, samt dele noen tanker om fremtiden.

Les også: http://www.aftenbladet.no/energi/Smorblid-med-1_8-milliarder-i-ryggen-2988249.html

Påmelding til U-39 kan alle under 40 år gjøre her: https://rrsenter.wufoo.com/forms/u39/

Hva er U-39?
U-39  et eget møtefora for ledere og mellomledere under 40 år Hensikten med konseptet er å gi faglig input, og bygge nettverk mellom unge ledere som er i samme situasjon. En må ikke nødvendigvis være leder i dag for å bli med på arrangementene, men en bør ha ambisjoner om å utøve ledelse i fremtiden.  
U-39 er allerede etablert med egen gruppe på Facebook, der aktuelle kan søke plass i gruppen:  https://www.facebook.com/#!/groups/319142848147005/