Omega satser på samferdsel, og skal levere konsulenttjenester  til Sporveien Oslo AS de neste to årene. 

Skrevet .

Avtalen har en varighet på to år med muligheter for forlengelse.  Ølensvåg-bedriften skal levere konsulenter innen prosjektledelse og fremdriftsplanlegging.

– Sporveien skal kjøre mange oppgraderingsprosjekter i nær fremtid, så dette er en meget spennende avtale for oss å få, sier avdelingsleder for Omega i Oslo, Arvid Grønvoll.

Satser på samferdsel

I løpet av de siste årene har Omega fått nye kunder fra bransjer også utenfor olje- og gassbransjen, som tradisjonelt har vært Omegas største kundemarked.

– Omega har satset på samferdselsmarkedet de siste årene, og avtalen med Sporveien er nok et steg i riktig retning inn mot et viktig marked for oss, sier Grønvoll.

Sporveien er landets største leverandør av kollektivtrafikk, og frakter årlig mer enn 200 millioner passasjerer. Virksomheten har 855 trikker, t-banevogner og busser, og har flere store samferdselsprosjekter i Oslo-regionen under planlegging de neste årene.

Omega leverer systemløsninger og konsulenttjenester til ledende selskaper innen olje og gass, energi, samferdsel, bygg, IT og telekom, industri, helse, og gruvedrift.