Administrerende direktør Eivind Bøe skal lede ”nye” Randstad i Norge.

Ut med Proffice, inn med Randstad. - Spennende, sier teamlederen i Haugesund

Skrevet .

Etter 31 år i Norge forsvinner merkevaren Proffice nå fra den norske bemannings- og rekrutteringsarenaen, men gjenoppstår samtidig som Randstad.

I januar kjøpte det globale bemannings- og rekrutteringskonsernet Randstad Holding alle Proffice sine virksomheter i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Dermed oppstod Nordens nest største leverandør av HR-tjenester. I fjor passerte Proffice og Randstad samlet en milliard kroner i omsetning i Norge, og er den fjerde største aktøren i det norske markedet for HR-tjenester, heter det i en pressemelding fra selskapet. 

”Nye” Randstad vil ha rundt 1500 ansatte, med kontorer i 19 norske byer.

– Stavanger, Bergen og Førde (Sogn og Fjordane) er de nærmeste. På kontoret i Haugesund er vi to ansatte for øyeblikket, men kontoret i Haugesund er en del av team Randstad Bergen AS.  Sammen med kontorene i Bergen og Førde er vi vel 20 ansatte for øyeblikket. Vi hjelper hverandre på tvers av fylkene og drar nytte av hverandres  kompetanse, sier teamleder Ingrid Lindaas Teigland ved Haugesunds-kontoret.

Nederlandske Randstad Holding omsatte for 19,2 milliarder euro i 2015, og har mer enn 29.000 ansatte i 39 land. Konsernet etablerte seg i Norden i 2004, og fikk fire år senere fotfeste i Norge gjennom oppkjøp av en lokal nisjespesialist. Proffice etablerte seg for første gang i Norge i 1985.

teigland

Ingrid Lindaas Teigland er teamleder ved Haugesunds-kontoret.