Finansministeren kommer for å snakke om "Vestlandet i sitt hjerte" og prosjektleder Bernt Jæger har stengt slusene: Haugalandskonferansen 2013 er utsolgt.

Skrevet .

Tre uker før «Inspirasjon 2013″ svinges i gang, i Maritim Hall er grensen nådd: Over 600 kvinner og menn kommer til å møtes på jubileumskonferansen 1. mars- den aller største i Haugalandskonferansens 25-årige historie.

Programmet er ferdigspikret, og siste mann på plass er finansminister Sigbjørn Johnsen, som har fått det utfordrende temaet » Vestlandet i mitt hjerte».

-Den utfordringen har finanministeren tatt, og vi gleder oss til å høre hans synspunkter på Vestlandet, verdiskapning, fordeling og knivingen mellom øst- og vestlendinger, sier prosjektleder Bernt Jæger.

Oppslutningen om Haugalandskonferansen har økt år for år og de siste tre-fire årene har deltakerantallet nær doblet seg.

I år blir hele Maritim Hall brukt til  konferanseformål, og det har ført til at tallet på utstillere er blitt begrenset.

– Det har vært litt kjipt å si nei til mange, men vi har lagt stor vekt på at de som deltar med stands skal synes godt, sier koordinator Ingeline Kaldestad.

For å få logistikken til å gå opp, bl.a. med hensyn til lunsjservering har deltakerantallet måtte begrenses til vel 600. Det er hundre flere enn i fjor, som var rekordår.

Se hvem som kommer:

https://nforeningen.no/haugalandskonferansen-2013/148642  

– Vi er stolte, men samtidig  ymdyke over den store responsen. Haugalandskonferansen er blitt en av landets aller største næringskonferanser. Det stilles store forventninger til oss, og vi har gjort det vi har kunnet for å møte dem.

Arrangementsmessig har vi aldri lagt større ressurser ned enn i år, og vi gleder oss til å åpne dørene til en flott konferansedag og en spennende festmiddag med tiljhørende nachspiel om kvelden, sier Jæger.