Milad Mohammadi har fått utmerkelser som Sveriges superkommunikator, Sveriges Supertalent 2013 og Morgendagens Leder og er på kort tid blitt en av Sveriges mest populære og inspirerende foredragsholdere. Fredag 6. mars stiller han på Haugalandskonferansen.

Milad Mohammadi  imponerte Petter Stordalen stort under Choicekjedens Vinterkonferanse. Fredag 6. mars stiller han på Haugalandskonferansen.

Skrevet .

“Milad Mohammadi kom opp til meg med stor selvtillit og hevdet at han var den beste foreleser i Skandinavia. Det skjer ikke ofte at noen utfordrer meg på den måten, så jeg tok ham på ordet. Han avsluttet Vinterkonferansen 2014, Skandinavias største event på Friends Arena for tusentalls ledere, og han holdt sitt ord. Milad leverte det beste og mest inspirerende tale i arrangementets historie, og han fortjente sin fem – minutters stående applaus.” Petter Stordalen, grunnlegger og styreformann, Nordic Choice

Milad Mohammadi har fått utmerkelser som Sveriges superkommunikator, Sveriges Supertalent 2013 og Morgendagens Leder og er på kort tid blitt en av Sveriges mest populære og inspirerende foredragsholdere. Milad ble født i Iran på slutten av 80-tallet og flyktet til Sverige. En oppvekst med ekskludering, diskriminering og det å se sine foreldre slåss for livet ble en stor drivkraft for Milad som ble Sveriges yngste jurist og statsviter.

Prosjektleder i Haugalandskonferansen,Bernt Jæger gleder seg stort til foredraget med Mohammadi, og opplever at årets program med tittel «Teamwork» har truffet svært godt hos publikum.

Her kan du se årets program melde deg på Haugalandskonferasen 6. mars 2015.

Se hvem som er påmeldt

 

Les også:

30 % av billettene solgt på tre dager

Kevin Keegan kommer til Haugalandskonferasen