-Dette er virkelig en prestisjekontrakt for oss, sier adm.dir. Karl J. Jentoft i Westcon Løfteteknikk

I konkurranse med en rekke spesialiserte leverandører har Westcon Løfteteknikk inngått en langtidskontrakt for opplæring av Statoilansatte innen kran- og løfteoperasjoner.

Skrevet .

 

Statoil har valgt Westcon Løfteteknikk som leverandør av opplæringsprogram for Statoil ansatte innen kran- og løfteoperasjoner. Avtalen gjelder fra midten av april og i tre år fremover med en opsjon på til sammen ytterligere to år (1+1).

 

Westcon Løfteteknikk, som er en del av Westcon Group, er en totalleverandør som omfatter blant annet salg og utleie av kraner og løfteutstyr, ingeniørtjenester og opplæring.

 

–         Dette er virkelig en prestisjekontrakt for oss. På vegne av våre dyktige ansatte er jeg utrolig stolt over at vi som totalleverandør vinner i konkurranse med spesialiserte opplæringsleverandører. I dag jubler vi, sier Karl Johan Jentoft, administrerende direktør i Westcon Løfteteknikk.

 

Om Westcon Løfteteknikk

  • Sakkyndig bedrift innen kran og løft
  • Tilbyr et totalkonsept som omfatter alt fra salg og utleie av kraner og løfteutstyr, ingeniørtjenester til sakkyndig virksomhet og sertifisert sikkerhetsopplæring
  • Hovedkontor i Haugesund med ca 130 ansatte
  • Omsetning i 2013 på 209 millioner kroner