Header har levert en stor videovegg til Norges største IT leverandør; Evry på Fornbu i Oslo.

Header har levert en stor videovegg til Norges største IT leverandør; Evry på Fornbu i Oslo.

Skrevet .

HEADER AS, la for kort tid siden siste hånd på verket da de monterte den gigantiske videoveggen hos Evry på Fornebu i Oslo.Videoveggen består av hele 9 stk 58” paneler som er montert på stativ. Oppdraget kom via en underavdeling for informasjonsskjermer og digitalskilt; digitalskilt.no

-Vi har i mange år jobbet systematisk med å kunne levere hele verdikjeden når det gjelder informasjonsskjermer og videovegger. Vi har utviklet vår egen publiseringsløsning for visning av innhold på ulike skjermmedier, og har også en egen app for dette, sier daglig leder Odd Andreas Våge i en pressemelding.

Robert Østerby Nilsen, VP i EVRY Operations er svært godt fornøyd med leveransen og har bare godord å si om Haugesundsselskapet.

HEADER AS er i ferd med å slå igjennom på denne teknologien sier Våge, som også legger til at de nå bygger et stort ”showroom” i Haugesund for sine produkter. Firmaet har eksistert i to år, og allerede etablert seg med store kunder, både lokalt, men også nasjonalt. Header AS har i følge Våge nasjonale kunder som bla. Chili Mobil, Evry, Nikita Frisørene, Dagsavisen,Bohus, Memira, Norgesbuss og Geno. Header har i dag 4 fast ansatte og noen timebaserte konsulenter.