SAS forsterker rutetilbudet på Vestlandet og Midt-Norge, men øker ikke tilbudet til og fra Haugesund Lufthavn.

Skrevet .

. Det blir flere direkteruter mellom Stavanger og Trondheim, nye ettermiddagsavganger både i Bergen og Ålesund, og forbedret rutetabell mellom Ålesund og Trondheim. I Haugesund forblir ting allikevel som de er, melder TV Haugaland.

Styrkingen i ruteprogrammet skjer fra vinterprogrammets start 26. oktober. Fra da vil det gå hele fem direktefly med SAS, hver vei, mellom Stavanger og Trondheim. Dette kommer i tillegg til seks gjennomgående ruter via Bergen.

– SAS opplever sterk vekst i trafikken mellom Stavanger og Trondheim, hvilket gir grunnlag for økningen som spesielt er tilpasset næringslivets ønsker i de respektive regionene, sier konsernsjef for salg og marked i SAS, Eivind Roald.

I Haugesund derimot står vi på stedet hvil. Vi snakket med informasjonssjef i SAS Knut Morten Johansen og fikk følgende svar på hvorfor det ikke ble opprettet nye ruter på Helganes.

-Vi ser over hele rutenettet kontinuerlig, og det er til syvende og sist etterspørselen som avgjør. Det vil ikke bli noen nye ruter på Helganes i denne omgang, men vi utelukker absolutt ikke at det kan bli flere ruter til og fra Haugesund