Trygve Hebnes selger Grindafjord Feriesenter med tilhørende ferdigregulert hytteområde. Livsverket har fått en prislapp på knapt 24 millioner kroner og interessen er stor.

Skrevet .

– Jeg vil prøve noe nytt, sier Trygve Hebnes, når vi ringer ham om annonsen som sto i Haugesunds Avis lørdag. En annonse som forteller at «stor, veletablert campingplass med tilhørende store regulerte utbyggingsområder er til salgs».

Grindafjord Feriesenter er kåret til landets beste campingplass og er regionens juvel i reiselivssammenheng. Fra faren Torstein startet opp i 1984 og Trygve overtok i 2004 er senteret bygget ut litt etter litt til et av landets mest moderne og velutstyrte ferieplass.

– Det er en kjekk men tidkrevende virksomhet, så nå nå har vi bestemt oss for å selge. Vi har gått noen runder med oss selv, og er kommet til at vi vil prøve noe nytt, sier Trygve Hebnes uten å ville definere nærmere hva det nye er.

Eiendomsmegler Jan Audun Lutro i Meglerhuset Rele kan fortelle om en god del telefoner og mailer etter at eiendommen ble lagt ut for salg før helga.

Prisantydning er 23,7 millioner kroner, og innbefatter tre selskaper; driftsselskapet, eiendomsselskapet og selskapet som driver med salg av husvogner. I tillegg kommer et areal på 175 dekar som er regulert til hytter og camping.