Det sterkt voksende IT-selskapet iDrift har signert en av sine aller største kontrakter og skal ha ansvaret for IT-driften hos rådgivningsselskapet ADVIS.

Skrevet .

-Dette er en av de største avtalene iDrift har inngått, og vi ser på det som en stor anerkjennelse av vår kompetanse, erfaring og løsninger at et kompetansehus som ADVIS velger iDrift som sin nye IT-driftsleverandør, sier Stian Lauknes, daglig leder i iDrift AS.

ADVIS er en ledende leverandør av konsulent- og regnskapstjenester på Vestlandet. De er 40 ansatte fordelt på tre lokasjoner i Haugesund, Stavanger sentrum og Forus.

Et betydelig antall av kundene til ADVIS skal også logge seg på løsningen.

-Da vi skulle finne ny IT-leverandør, var vårt hovedfokus å finne en IT-driftsløsning som ville sikre en høy brukertilfredshet og produktivitet hos våre medarbeidere.

ADVIS evne til å tiltrekke, utvikle og beholde dyktige medarbeidere er en av våre viktigste vekstdrivere, og vår evne til å tilrettelegge for effektiv og fremtidsrettet bruk av teknologi er en viktig side av dette.

Vi gjennomførte derfor en grundig prosess og vurderte en rekke ulike leverandører for å finne riktig partner.

Gjennom dialogen med iDrift opplevde vi stor forståelse og imøtekommelse for vår tilnærming, våre behov og vårt fokus, sier Henry Røthing, daglig leder ADVIS Haugesund.

Og legger til: – I tillegg hadde iDrift konkurransedyktige betingelser og gode referanser.

Avtalen med ADVIS innebærer at iDrift skal levere en sentralisert IT-driftsløsning fra iDrift sitt datasenter basert på nyeste teknologi fra bl.a. Microsoft, HP og VMware. iDrift skal også levere servicedesk-tjenester og onsite konsulentbistand, heter det i en pressemelding fra selskapene.