Steinsvik ansetter Peder Misund som salgssjef i region vest.

Skrevet .

Steinsvik ansatte nylig Peder Misund i stillingen salgssjef region vest. Misund har en utdannelse innen marin biologi og har over 10 års erfaring fra havbruksnæringen, han kommer fra stillingen som driftsleder hos Salmar Farming As.

Misund vil tiltre i stillingen 1. juni 2017 og være ansvarlig for området mellom Sogn og Kristiansund, heter det i en pressemelding fra selskapet.

«Vi er godt fornøyd med å ha sikret oss Misund» forteller Tor Henrik Haavik, salgsdirektør i Steinsvik. «Region vest er et viktig område og vi ønsker en betydelig lokal tilstedeværelse.

Peder har over 10 års erfaring innen havbruk, kjenner Steinsviks produkter godt fra et brukerperspektiv og vil bidra med viktig kompetanse både internt og ut mot våre kunder.»

Steinvik er en internasjonal leverandør av innovative og robuste produkter til havbruk og andre maritime næringer med kontorer i Norge, Chile, Tyrkia, UK, Tasmania, Vietnam og Canada.

Steinvik består blant annet av de tidligere firmaene Ocea, Telcage og OrbitGMT og er en ledende leverandør innen en rekke produktområder til den internasjonale havbruksnæringen