Terje Øverland, adm. dir i PDS Protek, gleder seg over forlenget kontrakt med Statoil Petrolium AS.

Statoil Petroleum ASA utøver opsjon på rammeavtalen på K-Lab, Kårstø.

Skrevet .

Statoil Petroleum AS og PDS Protek har signert den første opsjonen, med varighet på to år, for rammeavtalen for leveranse av tjenester innen studier, prosjektering, prefabrikasjon, installasjon, ferdigstilling og dokumentasjon for testanlegget K-lab på Kårstø. K-lab er et fullskala testanlegg for kvalifisering av prosessutstyr benyttet i hydrokarbon produksjon og transport.

Rammeavtalen som PDS Protek har hatt siden 2013, involverer også lokale leverandører, og utføres i samarbeid med MECAN AS, Level Group AS, og Uni Research Polytec.

«Vi er veldig tilfredse med at Statoil utøver den første av to opsjoner på avtalen som vi har jobbet sammen om siden 2013, og vi ser frem til å jobbe videre sammen med K-lab teamet på kommende prosjekter. Avtalen bidrar til å sikre kompetansen vi har i PDS Protek, og det er inspirerende for våre ingeniører å jobbe med komplekse, fremtidsrettede prosjekter for Statoil», sier Kjell Erik Kleveland, engineering manager i PDS Protek. Avtalen som nå er signert løper til sommeren 2019.

 

Om PDS Protek:

PDS Protek ble etablert i 1991 og er i dag et av Haugesunds største ingeniørhus. I 2016 omsatte selskapet for i overkant av 120 millioner og engasjerer rundt 100 ingeniører. Selskapet har fokus på innovasjon og fullservice ingeniørkompetanse, og leverer i tillegg bygg- og arkitekttjenester, 3D animasjon og software. I tillegg til hovedkontoret i Haugesund har PDS Protek kontorer i Stavanger, Mongstad, Sauda og Pune (India).