Papir er ikke ut, dokumenterer denne gjengen hos DHR SAGA; Fra venstre: Odd Atle Urvik, Linn Marie Knarvik, Jan Åge Matland, Karoline Vedøy og Vibecke Thaule.

Jobb & Næring har hett en oppsiktsvekkende inntektsvekst hittil i år. Papir er ikke dødt, sier salgssjef Jan Åge Matland

Skrevet .

– I denne digitale verden er det ganske unikt at vi i  første halvår har  en salgsøkning på 79% i forhold til samme periode i fjor, sier Matland.

– Vi hører stadig om at «papir er på vei ut»  Dette oppleves ikke slik av byråleder Linn Marie Knarvik og hennes kolleger i DHR Saga.

Magasinet Jobb & Næring/Vi Bygger nytt er det største trykte mediet i vårt distrikt og kommer ut ti ganger i året. Det  utgis ut i et samarbeid mellom Næringsforeningen og DHR.

Siste utgave før sommerferien var på hele 50.000 eksemplarer.

Magasinet ble også gitt ut på Stord og Fitjar. Tilbakemeldingene fra annonsørene viser også at magasinet blir lest og har «lang holdbarhet».

HN-direktør Egil Severeide sier Jobb & Næring er en utmerket kommunikasjonskanal for HN og for næringslivet i regionen, og han er svært fornøyd med de sterke salgstallene som nå  blir lagt fram.

– Det er viktig å ha en slik kanal når ressurssituasjonen gjør det vanskeligere for lokale medier  å ha  fokus på hva som rører seg i næringslivet i vår region, sier Severeide.