Per Fugelli gjestet Næringsforeningen i fjor og gjorde stor suksess med sitt foredrag. Professoren gleder seg til å komme til HR-dagen 15. mai i år.

15. mai er det klart for HR-dagen 2014. Professor Per Fugelli og politileder Hanne Kristin Rhode kommer i spissen for et knippe av landets ypperste fagfolk innen ledelse og HR.

Skrevet .

Næringsforeningens HR-dag fikk sin debut i fjor med overveldende påmelding og 160 fornøyde deltakere. Den 15. mai trår vi til med en ny  en fagdag i Rica Maritim

HR-dagen er møteplassen for deg som jobber med FOLK, uavhengig av nivå, organisasjon og bransje.

Fjorårets tilbakemeldinger var entydige i forhold til nødvendigheten av en slik konferanse.

Næringsforeningen har satt ned en egen ressursgruppe som jobber med å gjøre HR-dagen til årets møteplass for HR-folk i vår region. Her sitter Anne Britt Gjøsæter  fra Imenco, Ellen Myklebust fra Coop Haugaland, Odd Mangor Einarsen fra Gassco og Ingeline Kaldestad fra Næringsforeningen.

Resultatet er blitt en samling  av noen av landets ypperste fagpersoner og foredragsholdere innen ledelse og HR; Hanne K. Rhode, Sylfest Lomheim, Bård Kuvaas og ikke minst, Per Fugelli er på plass på Rica Maritim torsdag 15. mai!

TYPISK PETTER SCHJERVENhk portrett 2012

Språkforsker Sylfest Lomheim kommer, det gjør også den kjente politilederen fra Oslo, Hanne K. Rhode.

Her kan du lese mer og melde deg på:

http://jobbognaering.no/hrdagen_2014.html