Hollywood-stjernene Matt Damon, Christoph Waltz og norskættede Kirsten Wiig benytter seg av  skip og brygge fra Haugalandet når de besøker Lofoten.

Skrevet .
Når stjernene  kommer til Norge og Lofoten den 26. juli, trår de i land på brygger fra Wee Marine og innkvarteres på Østensjø-rederiets hotellskip ”Edda Fides” .

 

Wee Marine leverer komplett og ferdigbygget brygge på fem ganger 12 meter, som også kan deles i to seksjoner. Denne vil filmstjernene benytte når de bor på hotellfartøyet ”Edda Fides” i Lofoten, og skal bevege seg mellom skip og land under innspilling.

At det er filmstjerner som skal bruke brygga er derimot ikke daglig leder i Wee Marine, Åge Wee, spesielt opptatt av.

– For oss spiller det selvfølgelig ikke noen rolle hvem som går på brygga, den skal være av like god kvalitet uansett. Det er likevel morsomt at Hollywood-stjernene får oppleve den flotte naturen i Lofoten, og at Edda Accomodations har valgt oss til å levere bryggene, forteller han.

”Edda Fides”, et 130 meter lange luksusflotell, skal huse filmcrewet på ca. 160 personer. Skipet inngår i flåten til Edda Accommodations, et datterselskap av Østensjø Rederi.

Filmen, som går under tittelen ”Downsizing”, skal delvis spilles inn i Trollfjorden, og regisseres av Oscar-vinner Alexander Payne. Blant stjernene med i filmen er også Alec Baldwin, Neil Patrick Harris, Jason Sudeikis og svenske Rolf Lassgård, heter det i en pressemelding fra Wee-gruppen.