Glade ansatte fra firmaet iDrift, som snart skal ut og ansette enda flere folk

Avtalen er verd flere millioner; Nå går iDrift ut og ansetter enda flere folk...

Skrevet .

Pilene peker i rett retning for it-selskapet iDrift. For kort tid siden kunne de signere en omfattende kontrakt om utvikling og drift av nettportalen HorsePro til Norges Rytterforbund. Kontraktens verdi er på flere millioner kroner.
-For iDrift er dette både en milepæl og en bekreftelse på at vi både har konkurranseevnen og kompetansen til å heve oss i kampen om større nasjonale kunder, sier Stian Lauknes, daglig leder i iDrift.

HorsePro er Norges Rytterforbund sin nettportal for ryttersportens stevne- og konkurransevirksomhet. Systemet inneholder funksjonalitet for å arrangere/delta på stevner, lisenshåndtering/betaling, oppslag i databaser over rytter/hest og annet rettet mot både utøvere og arrangører. Disse nettsidene har over 2 millioner årlige besøk og over 70 000 deltagere melder seg på stevner og konkurranser gjennom denne portalen.
-Det er stort for oss å bidra til system som driver en positiv aktivitet som er så viktig for mange over hele landet, særlig barn og unge, sier Lauknes.

Rir den nye vekstbølgen og ansetter flere
-Vi jakter alltid på de rette hodene, som både har kompetanse, entusiasme og som ikke minst er sultne på å prestere. Nå ansetter vi fire nye, forteller Lauknes som presiserer at nyansettelsene kommer som konsekvens av generell vekst og ikke på grunn av kontrakten med Norsk Rytterforbund.
To av de nye stillingene skal knyttes til kontoret på Stord, en stilling i Bergen og den siste i Haugesund. Lauknes utelukker ikke flere ansettelser i 2017.
-Vi teller 40 ansatte nå. Vi ønsker å vokse videre slik at vi kan posisjonere oss for flere store kunder – både lokalt og nasjonalt, sier han videre.
iDrift har hovedkontor på Husnes og avdelingskontor i Haugesund, Stord, Bømlo, Os, Forsand og Bergen. Den nye kontrakten med Norges Rytterforbund kommer i kjølvannet av en periode med god og sunn vekst i selskapet. Nå forsterker iDrift og Lauknes bemanningen med fire nye stillinger.
-Vi begynner umiddelbart med arbeidet og ser frem til å betjene både forbundet og alle norske ryttere med gode brukeropplevelser, sier Lauknes.

-HorsePro er meget viktig for ryttersporten og det er et stort engasjement rundt systemet. Vi var derfor på jakt etter en kompetent IT partner med evne og erfaring til å drifte og utvikle HorsePro på en optimal måte, sier generalsekretær Ellen Damhaug Scheel i Norges Rytterforbund.
Det var tøff konkurranse med flere kompetente IT selskap. iDrift hadde riktig teknologikompetanse, god løsningsforståelse og relevant erfaring. Sterk motivasjon for å lære om ryttersporten, et robust fagmiljø og selvfølgelig konkurransedyktige betingelser hadde også stor betydning i utvelgelse av partner.
-Vi ser frem til å være en god, men krevende kunde av iDrift, med mål om å gjøre hverandre gode til glede for ryttersporten og våre medlemmer, sier Scheel.