Det er storstilte byggeplaner i aksen Raglamyr - Norheim de nærmeste årene.

"Indrefileten" kalles den gjerne, strekningen mellom Raglamyr og Norheim. Haugaland Handelspark er en av aktørene som venter stor utbygging i dette området.

Skrevet .

Ny dagligvarebutikk, kanskje en restaurant og Mekonomen er neste på lista over nyetableringer langs veien mellom Norheim og Raglamyr.

Daglig leder Rolf Børseth i eiendomsselskapet Haugaland Handelspark AS bekrefter at det er vedtatt bygging av et 1.750 kvadratmeters bygg nordøst for den nye rundkjøringen i Spannavegen.

Bygget blir nærmeste nabo med Gullhaugen Trykkeri og skal huse en stor dagligvareforretning, skriver Haugesunds Avis.

 

– Vi kan ikke gå ut med navnet på aktøren foreløpig, men det er vedtatt bygging. Planen er at butikken skal åpne i november neste år. I samme bygg kan det også komme en restaurant, men det er ikke avklart, forteller Børseth.

Brødrene Dahl åpner altså i nye lokaler i Norheim Næringspark på mandag . Det er Haugaland Handelspark som har solgt denne tomten, blant annet til Nordiske Handelsparker AS, som er største eier i Haugaland Handelspark.

 

Haugaland Handelspark sitter også på et stort område øst for Brødrene Dahl. To tomter er solgt, og flere kan bli solgt om kort tid.

– Vi har solgt en tomt rett sør for Brødrene Dahl-bygget. Altså langs omkjøringsveien og nærmeste nabo til Bavaria-bygget. Verkstedkjeden Mekonomen blir en av aktørene der, opplyser Børseth.

Planen er at bygget skal stå ferdig før 2014 er omme.

 

Les mer her:

http://www.h-avis.no/n%C3%A6ring/neste-host-kommer-ny-dagligvarebutikk-og-mekonomen-1.8179876