DeepOcean er i støtet og investerer betydelige ressurser i nye og innleide skip til sin undersjøiske virksomhet.

Skrevet .

DeepOcean har inngått en langtidskontrakt om leie av et 108 meter lang og 22 meter bredt offshore support og konstuksjonsskip fra Rem Ship AS.

Fartøyet skal bygges ved Kleven Verft og leveres i 2014.

– DeepOcean har etablert seg som et ledende subsea service og installasjonsselskap i Nordsjøen. For å styrke posisjonen økre vi våre investeringer i egen flåte og flåte av innleide skip, sier leder i DeepOcean AS, Mads Bardsen.

I tillegg til nybygget har DeepOcean allerede chartret Rem Forza fra Rem Ship AS.

Om Deep Ocean Group 


DeepOcean er en integrert leverandør av sikre, høykvalitets, innovative tjenester og teknologier for subsea industrien.

Selskapet har en omfattende erfaring, og tilbyr en bredt spekter av subseatjenester, inkludert survey og havbunnskartlegging, sinstallasjon, sjøbunnsintervensjon, inspeksjon, vedlikehold og reparasjon (IMR), og fjerning.


Et sterkt tjenestespekter, kombinert med en flåte av eget og kontrollert spesialutstyr, gir DeepOcean muligheter til å pakke undervannstjenestene sammen for å levere kostnadseffektive, skreddersydde løsninger for å møte kundenes behov.

Selskapet er en ledende IMR entreprenør og intervensjonsoperatør i Norge og Nordsjøen, og har en global tilstedeværelse med kontorer i Norge, Storbritannia, Nederland, Brasil, Mexico og Singapore.