Haugesundregionens arrangement i Bergen samlet i alt 130 studenter på det Akademiske Kvarter. Mulighetsutvikler Jannicke Kvarven ved Haugaland Vekst gleder seg over responsen fra deltakerne.

Skrevet .

En jente fortalte at hun hadde fulgt oss i tre år på alle arrangement i Bergen. Hun hadde ingen planer om å flytte tilbake, men har etterhvert opparbeidet seg kontakt med bedrifter som har bidratt til at hun ønsker å flytte hjem etter endte studier i mai. Sånne historier er hyggelige å få sier Mulighetsutvikler Jannicke Kvarven til hninfo.

Arrangementet var ett av flere arrangement som arrangeres i de største studentbyene i Norge. 22 bedrifter fra ulike bransjer ble med til Bergen for å gå i personlig dialog med målgruppene Hensikten med denne type arrangement er i følge Kvarven å synliggjøre alle mulighetene vår region byr på for studenter og andre som kan finne vår region aktuell.

Næringslivet trenger påfyll av kompetente medarbeidere og disse samlingene et viktig verktøy for å oppnå nettopp dette fremhever adm dir Egil Severeide, som selv holdt et innlegg om arbeidsliv og framtidsutsikter i vår region.

Haugesundregionen innledet kveldens program med en forestilling av metalisten/politimannen Vidar Hansen, som imponerte med sin tanke lesing. For uten dette holdt Frank Kongshavn et innlegg om Haugesund som kulturby og Øyvind Lindøe snakket om hvordan Haugesundregionen er egnet for småbarnsfamilier.