Stig Hatteland er styreleder og sønn av grûnder Jakob Hatteland. Han har store forventninger til utviklingen av Rambase (Foto: Medvind.24.no)

Hatteland og Aumento AS har inngått partneravtale om distribusjon og implementering av forretningssystemet RamBase for kunder innen logistikk og produksjon

Skrevet .

. Etter modell fra Hatteland’s suksessfulle lagersystem AutoStore, skaleres nå distribusjon og salg av RamBase opp gjennom et globalt partnernettverk. Hatteland signerte tidligere i høst også en avtale med konsulentfirmaet Mazeppa AS.

 

Ferdig sukess-plattform tilbys markedet via Partnernettverk

«En av hovedårsakene til at vi valgte RamBase er at det er bygget på en vanvittig spenstig teknologi og en ekte skybasert leveransemodell», sier Asbjørn Vagle, daglig leder i Aumento. RamBase er et plattformbasert forretningssystem med funksjonalitet tilpasset produksjon, distribusjon, logistikk og auksjon. Systemet er ikke bare tilpasset skyen, men ble utviklet for skyen allerede i 1992. Plattformen bruker åpne web-standarder, noe som muliggjør enkel integrasjon med andre systemer og applikasjoner. «Med dette kan vi tilby partnerne våre enorme muligheter», sier Stig Hatteland i en pressemelding

 

Om Aumento AS

Aumento AS er et norsk konsulentselskap med mer enn 25 års erfaring i bransjen, og et fokus på langsiktighet og kundeforståelse. Aumento kommer til å ta seg av både implementering, rådgiving og support mot RamBase sine sluttkunder.

 

Om Hatteland

Forbedrer virksomheten via innovasjon. Hatteland leverer innovasjon som gjør bedrifter mer effektive, pålitelige og sikre. Hatteland startet med salg av elektrokomponenter i 1971, og med suksessen kom utfordringene. For å løse disse utfordringene utviklet Hatteland sine egne løsninger og pålitelige forretningssystemer, som i dag er anerkjent og brukes av multinasjonale Fortune 500-selskaper.

 

Hatteland har tre hovedforretningsområder som er utviklet gjennom 45 år:

RamBase – komplett suksess-plattform basert på en integrert ERP-løsning i skyen. RamBase gir full kontroll ved å koble sammen hele verdikjeden i ett system; samhandler, effektiviserer og forenkler alle prosesser. Resultatet er pålitelig informasjon i sanntid. Everything Connects!

EMP Secure – leverer jevn IT-drift slik at kunder kan fokusere på sin kjernevirksomhet. Vi har det sikreste cloud-baserte systemet for håndtering og lagring av virksomhetskritisk IT-informasjon/data. Hatteland har sin egen EMP-sikre fjellhall for optimal datasikkerhet.

Premium-tjenester bygget for de mest krevende sakene. Securing Your Values!

AutoStore – det opprinnelige grid-baserte, skalerbare lagersystemet for rask materialhåndtering og optimal plassutnyttelse. Benyttes i dag av aktører som Gucci, XXL, Komplett og Blåkläder. Solgt i 22 land på 5 kontinenter. Stop Airhousing – Start Warehousing!

 

Gruppen har 275 medarbeidere og ligger an til en omsetning i 2016 på 600 M NOK.