Magnus Fløgsdal fra Frakkagjerd ungdomsskole fikk prøve evnen til å "bygge" rør på Opplæringskontoret for rørfag under Yrkesmessen i Sysco Arena.

Over 60 utstillere har denne uka prøvd å tiltrekke seg ungdommens oppmerksomhet under Yrkesmessen 2014.

Skrevet .

Mer enn 2000 elever har fått muligheten til å kikke inn i framtidens arbeidsmarked.

– Veldig fornøyd, sier Sindre Haarr Sindre HarrSyscosom sammen med Ronny Sætre  har håndtert messen på vegne av arrangøren, Haugaland Skole og Arbeidsliv. Bedriftene har kommet fra hele Haugesundregionen.

Hensikten er  å gi  elever på ungdomsskole og videregående skoleelever på Haugalandet  anledning til å bli bedre kjent med næringslivet og arbeidsmulighetene i nærområdet sitt, samtidig som de får informasjon om ting de lurer på før de skal velge videre utdanning.

Messen varte i to dager, og hele den store idrettshallen har vært stappfull med stands. Alex Rosen var høydaren på kveldsarrangementet som gikk av stabelen tirsdag, og fra dørene ble åpnet på morgenen og stengt på ettermiddagen var det liv og røre i Sysco Arena.

sindre haarr

Yrkesmessen var Sindre Harrs siste sprell i Haugaland Skole og Arbeidsliv før han snart blir en del av Team HN som Koordinator.