I siget: Laila Hetland (t.v.), Eldbjørg Nekstad og Jone Tveit i Tveit Regnskap tar steget over Bjørnefjorden og kjøper opp i Bergen.

Tveit Regnskap har kontroll på Haugalandet. Nå gjør de sitt første oppkjøp i Bergen.

Skrevet .

Det er en  lettet stemning i møterommet hos Tveit Regnskap på Deco-bygget på Raglamyr. Jone Tveit, sjefen sjøl, og administrasjons- og personalleder Eldbjørg Nekstad kan stolt fortelle at bedriften med hovedkontor på Liaheiå i Skjold har gjort et kvantesprang.

For første gang har bedriften våget å satse utenfor «hjemmemarkedet»; Nord-Rogaland og Sunnhordland.

-Vi har kjøpt regnskapsbyrået Econ i Bergen med 10 ansatte og ser oss om etter andre kandidater, sier Jone Tveit.

– Vi leter etter bedrifter som er litt lik oss, samme verdier, samme  kultur om du vil. Å krysse Bjørnefjorden har ligget som et strategisk mål for oss en del år, og nå fant vi den rette bedriften. Vi tror ikke det stopper her, sier Tveit, og antyder at det også er aktuelt å se på markedet sør for Boknafjorden.

Du kjører forbi når du skal til fjells eller på tur innover i distriktet. Tveit Regnskaps bygg ruver midt på Liaheiå, og er en av Vindafjords stoltheter. En familiebedrift bygget stein på stein og som i dag er landets største privateide regnskapsbyrå.

175 ansatte og en årlig omsetning på rundt 120 millioner kroner. Markedsleder i hjemmemarkedet og nå altså med ambisjoner om å ekspandere både nord og sør.

Nærhet til kunder og ansatte er en av bedriftens tre kjerneverdier, forteller Nekstad.  Mens andre sentraliserer, opprettholder og videreutvikler Tveit regnskap sine kontorer rundt omkring i distriktet. Husnes, Odda, Bømlo blant mange. Haugesund- og nå Bergen.

-Vi synes det klinger bra å si at vi har hovedkontor i Skjold og avdelingskontorer i Bergen og Haugesund, smetter Jone Tveit inn.

Nå skal hele gjengen med følge snart på teamtur til Bratislava. Med følge blir det 250 personer i alt Der håper de å få med de nyansatte fra Bergen.

-Disse turene betyr mye for kulturen vår. Vi blir bedre kjent og får styrket samholdet, sier Nekstad.

 

Les også:

https://nforeningen.no/slutter-etter-51-ar/

 

tveit 4

-Vi synes det klinger bra å si at vi har hovedkontor i Skjold og avdelingskontorer i Bergen og Haugesund, mener Eldbjørg Nekstad og Jone Tveit.