Leder for Omega Consultant Services, Anders Lunde (t.v.) og avdelingsleder i Omega, Johannes Eide. Foto: Kari Aakra/Medvind24.no

Omega skal de neste tre årene levere konsulenttjenester til Aker BP ASA sine prosjekter.

Skrevet .

Rammeavtalen omfatter leveranser av både prosjektpersonell og administrativt personell til Aker BP ASA (tidligere Det norske og BP Norge) sine prosjekter.

– For oss er det veldig viktig å få levere tjenester til en så sentral og ekspansiv aktør som Aker BP ASA. Det er en tillitserklæring når en så viktig kunde velger å benytte seg av våre konsulenttjenester i tre nye år, sier leder for Omega Consultant Services, Anders Lunde.

Avtalen har en tidsramme på tre år med opsjoner på ett pluss ett år.

Samarbeid i flere år

Omega har levert konsulenttjenester til Det norske og BP Norge i mange år, og avdelingsleder i Omega Consultant Services, Johannes Eide, ser frem til å fortsette samarbeidet.

– Vi har levert personell til Det norskes prosjekter både offshore, i Norge, Storbritannia og Singapore siden 2011. Med denne rammeavtalen vil vi videreføre samarbeidet med konsulenttjenester, og det er veldig gledelig at Aker BP velger å benytte seg videre av vår kompetanse, sier Eide.

System og personell

Både Det norske og BP Norge har brukt Omegas prosjektstyringssystem på sine prosjekter i flere år. Systemene videreføres på Aker BPs prosjekter.

– Med både leveranser av system og konsulenttjenester blir vi en strategisk partner, og vi vil kunne levere både system og personell til Aker BP, sier Eide.