Fra vestre: Salgssjef Arnt Ole Bang, rådgiver Frank Krogh Kongshavn og daglig leder Tor Arne Egeland ved Level Personal.

Level Personal har flyttet inn i nye kontorlokaler og ansatte i forrige uke Frank Kongshavn som rådgiver i firmaet.

Skrevet .

Level Personal er et lokalt eid rekrutterings- og bemanningsselskap som bistår både store og små bedrifter innen alle bransjer. Virksomheten er en del av Level Group der Trygve Seglem og Helge Stava er hovedaksjonærer. Selskapet har vært gjennom en hektisk periode siden
oppstarten i april i år, og omsetter allerede for i overkant av en million per måned. Level Personal har flyttet inn i nye kontorlokaler i Telenor-bygget (Øvregata 126) og ansatte i forrige uke Frank Kongshavn som rådgiver i firmaet.

– Vi er glade for å ha fått med oss Frank Krogh Kongshavn på laget. Hans kompetanse og erfaring vil bidra til at selskapet kan utvikle seg videre og ivareta kvaliteten på tjenestene vi tilbyr, uttaler daglig leder Tor Arne Egeland.
– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer i en variert og spennende bransje. Det er et stort privilegium å få jobbe med så dedikerte og profesjonelle mennesker, sier nyansatt Frank Krogh Kongshavn.

Foreløpig er det Haugalandet som er Level Personals viktigste satsingsområde, men de har også oppdrag utenfor regionen og landegrensene.
– I Level Personal har vi et oppriktig ønske om at de rette menneskene skal finne sammen og lykkes. Med høy faglig integritet og et sterkt engasjement er målet vårt å utrette noe positivt for både bedriftseiere og arbeidstakere, forteller Egeland.
-Næringslivet har vært gjennom en krevende omstilling de siste årene. Nå er det lov til å håpe
at pilene vil peke oppover igjen og at den verste tiden er forbi. Vi skal uansett gjøre vårt ytterste for å hjelpe arbeidsgivere og ansatte med å gripe de mulighetene som fremtiden bringer avslutter Egeland