Gasnor nærmer seg en milliard i omsetning og har fått utenlandske eiere. Nå har adm.dir. Eilif Stange (bildet) og de 25 ansatte flyttet inn i nytt hus ved Flyplassvegen

Skrevet .

Ordfører Aase Simonsen fikk æren av å klippe snora under markeringen 14. desember, mens adm.dir. Eilef Stange og huseier Kristian Eidesvik i Caiano hjalp til. Frammøtte gjester kunne konstatere at nybygget er strategisk plassert et steinkast fra Flyplass-krysset.
Første spadestikk ble tatt 14. november i 2011, og den 1. november i år sto bygget klart.

Det er eiendomsselskapet Caiano som står som eier av bygget. Gasnor har leid hele bygget, og det er ikke umulig at det blir bygget en ny etqasje om virksomheten fortsetter å eksmapndere.
For Gasnor er ingen småfugl i xdet haugalandske landskapet. Under Haugalandskonferansen i mars i årvar bedrfiten en av tre finalister til tittelten Årets bedrift.
Da var begrunnelsen denne:

Gasnor gjør naturgass tilgjengelig for bedrifter og privatkunder og er ledende i sitt marked i Norge. Selskapet har 52 ansatte og hovedkontor på Karmøy, omsatte i 2011 for nærmere 900 millioner kroner, og nådde milepelen: et resultat på 100 millioner.

Selskapet leverer gassen gjennom et 135 kilometerlangt rørnett på Haugalandet– i hovedsak til boliger og industri i Karmøy og i Haugesund. Selskapet leverer også komprimert naturgass CNG til Bergensområdet og LNG (flytende naturgass) til resten av Norge og utlandet. (ferjer) Målet er å bli størst på leveranse av LNG til skip i Nord Europa.

Selskapet har investert over 1.3 milliarder kroner i anlegg og infrastruktur og har utviklet kompetanse hos lokale leverandører innen et helt nytt forretningsområde.

Siden den gang har selskapet fått ny eier. I sommer kjøpte det multinasjonale oljeselskapet Shell opp hele selskapet for nær en halv milliard kroner. Det har gitt de ansatte på Avaldsnes tro på at Gasnor har framtiden foran seg…