Kampen om leietakerne spisser seg til. Neste uke skal Sysco vise fram nybygget på Raglamyr

Skrevet .

Arealeffektive lokaler med god beliggenhet, panoramautsikt, utmerket tilgjengelighet med kollektivknutepunkt i umiddelbar nærhet, er noe av det Sysco Eiendom reklamerer med når visningen starter neste mandag. Sysco selv har for lengst tatt i bruk toppetasjen, og nå er det de to etasjene under som skal fylles opp.

– Grunnflaten er på 1200 kvadratmeter. Vi er åpne for alle muligheter og kan skreddersy etasjene etter leietakernes behov, sier Frank Vikingstad, leder i It-selskapet og en av Sysco-gründerne. Han er svært fornøyd med fasilitetene etter innflyttingen tidlig på nyåret, og det er også de ansatte. Sysco har godt over 100 ansatte på sine ulike kontorer, og rundt 50 av dem er i arbeid på Raglamyr Sør.

Eiendomsprosjektet er resultatet av et samarbeid mellom Sysco og Ivan AS, et selskap eid av Solstad-familien. Bygget er levert av GL-Prosjekt og Opus Arkitekter har tegnet det.

Daglig leder Jan Audun Lutro i Meglerfirmaet Rele i Haugesund sier at Raglamyr/Norheim er et attraktivt område, og at de nye byggene som er nyoppført fylles opp litt etter litt. Han har ikke merket noen nedgang i markedet etter oljeprisfallet, og kategoriserer kjøpergruppene i to leire: De som vil ha noe billig, og de som vil ha noe skikkelig.

Også i sentrum er det bra aktivitet, men det er stort sett lokale bedrifter som flytter på seg. Det er få nye, utenbys aktører som lukter på nye kontorarealer i vårt distrikt, sier Lutro.

 

 

syscobygg2

På toppen av Sysco-bygget. Fra venstre: Sysco-grûnder Frank Vikingstad, Sverre Snørteland (driftsjef GL Prosjektservice), Roald Bø (sivilarkitekt Opus arkitekter) , Håkon Haga (prosjektleder Sysco Eiendom) – og Espen Lindstrøm (prosjektleder GL Prosjektservice)