Skal spille en nøkkelrolle

24.04.2024
Siri Stensland ser frem til å komme tettere inn på alt det spennende som skjer i næringslivet på Haugalandet.
Bringer med seg rik erfaring og sterk faglig bakgrunn til Flowit AS.
I april startet Siri Stensland (28) fra Vormedal som prosjektleder i Flowit AS, hvor hun vil spille en nøkkelrolle i å lede og utvikle digitale tjenester for kunder innen de fleste bransjer. Fra sin nye arbeidsplass på kaien i Haugesund har hun full utsikt over Smedasundet. Siri beskriver de første ukene i ny jobb som spennende.

-Jeg har fulgt med på selskapet fra sidelinja en god stund, og har alltid tenkt at det virker som et bra sted å være. Kombinasjonen av hyggelige folk, gode utviklingsmuligheter og spennende arbeidsoppgaver, var avgjørende for at valget falt på Flowit, sier Stensland.

-Da vi skulle ha en ny prosjektleder så vi etter det, samtidig som vi ønsket bransjeerfaring og salgskunnskap. I Siri fant vi dette samtidig som hun hadde mye relevant erfaring og sterk faglig bakgrunn, forteller Tom Ivar Omdahl, daglig leder i Flowit AS.

For Siri har de siste ti årene vært preget av flytting flere ganger. Som nittenåring og ferdig på videregående, flyttet Siri til sørlandsbyen Kristiansand. Her ble hun værende i fire år, og tok blant annet en bachelorgrad i journalistikk. Etter fire år på Sørlandet flyttet hun til Trondheim for å ta en mastergrad ved NTNU. Som nyutdannet flyttet hun til Oslo for å jobbe med kommunikasjon i en oppstartsbedrift. Etter tre år i hovedstaden, føltes det helt riktig å pakke kofferten og flytte vestover. Nå er hun klar for å ta fatt på nye utfordringer hjemme i Haugesund.

-Da jeg var nitten år gammel var alt jeg ville å flytte vekk fra Haugesund for å få nye impulser. Nå, nesten ti år senere, var det helt naturlig for meg å flytte hjem igjen. Jeg er veldig klar for å komme tettere på alt det spennende som skjer i næringslivet her på Haugalandet, forteller hun.



 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund