- Det tok heilt av...

28.10.2020
Birger Førre fryktet det verste da han gikk inn i koronakarantene. Aldri har han tatt mer feil..
-Det går så det suse, sier en opprømt bedriftsleder på telefon fra Tysvær. Ryktene om et realt oppsving hos Førre Trevare ved Frakkagjerd har nådd oss, og daglig leder Birger Førre holder ikke igjen.

- Vi har en ordrereserve på rundt 15 millioner kroner og det er nærmere tre ganger mer enn normalt. I går ansatte vi ny selger, og vi kjører det remmer og tøy kan tåle, for å dekke etterspørselen, sier en storfornøyd Førre.

Går vi vel et halvt år tilbake i tid, var situasjonen en annen. Førre havnet i karantene etter Haugalandskonferansen og regnet på hvor mye han måtte skjære ned for å dra skuta gjennom det varslede uværet.

-Så skjedde det stikk motsatte. Det tok helt av. Folk skulle pusse opp husene sine, og tok gjerne litt ekstra i. Reiselivet fikk unngjelde, vi og mange med oss fikk gevinsten. Byggmestrene merket det samme, og jeg tror dette kommer til å fortsette langt ut i neste år, sier Birger Førr, som også  landets politikere, som har skapt trygghet og forutsigbarhet både for folk flest og bedriftene.

Førre Trevare har hatt fin vekst i omsetning de siste årene, og forventer godt resultat også i år-tross koronapandemien. Bedriften har 23 ansatte, og er eid av medlemmer av familien Førre.

 

 Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund