-Husker godt sist- kjekt å bli spurt!

16.01.2020
I 2015 fikk Heine Totland folk til å danse på bordene. Han lover fullt trøkk når han og Gisle Børge Styve kommer 6. mars...
Året er 2015 og Heine Totland ruler på scenen med sitt håndplukkede rockeband. En stappfull hall i Scandic Maritim går bananas og vanligvis lovlydige næringslivsledere hopper opp og begynner å danse på bordene. Stemningen denne marskvelden for snart fem år siden huskes ennå. Kanskje den kjekkeste festen på en Haugalandskonferanse ever.

Jo, jeg husker godt den kvelden, sier Heine Totland. Super stemning. Og så husker jeg møtet med Kevin Keegan i forkant. Jeg sang Liverpool-sangen i duett med mitt store forbilde, ler bømlingen gjennom telefonen. Han er i bil fra Oslo til Gardermoen for å fly til Bergen og konferansierjobb med "nåken laksafolk". 6. mars er han på plass på Scandic Maritim i Haugesund igjen- sammen med sin kompanjong gjennom mange år, Gisle Børge Styve.

-Jeg gleder meg. Kjekt å bli spurt, sier Heine

Han har ikke sett Gisle Børge (som bor i Tønsberg) siden 14. desember, men snart møtes de gamle heltene fra utallige TV- og sceneopptreder over hele landet. Mest på Ole Bull i Bergen og Latter i Oslo.

-Jeg tror vi rundet 450 forestillinger i desember, ler bømlingen som får det travelt i 2020.

Jeg skal bl.a. ha et spennende opplegg på Latter i november og desember sammen med Elina Krantz. Det gleder jeg meg veldig til. Så blir det en god del musikkforestillinger, og konferansieropplegg, som nå i Bergen, Konferansiergreiene var egentlig en pensjonsplan.

..i en alder av?

49.

-??

-Ja, men det er en brutal business jeg lever i. Det er mange som vil ha jobben din. Du må være på og tenke lurt om du skal overleve, sier Bømlos kanskje mest verdenskjente mann.

Som vi får glede av å høre på Haugalandskonferansen 6. mars.

 

.

Slik var det da Heine Totland spilte på Haugalandskonferansen i 2015...
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund