- Hydro-angrepet skaper uro

22.03.2019
Sikkerhetssjef hos Hatteland, Olav Espedal tar oss med inn i kampen om kontrollen i cyberspace- høyaktuelt etter det siste angrepet mot Hydro.
-Cyberangrep kan skje lokalt, sier it-ekspert om temaet i nytt frokostmøte
Hvem er de? Hvordan opptrer de? Hvordan kan man beskytte seg?

Dette er noen av spørsmålene sikkerhetssjef i Hatteland gruppen Olav Espedal tar for seg under Næringsforeningens og Handelsbankens frokostmøte i Lille Maritim onsdag 10. april fra kl. 08-10.

Espedal har 15 års erfaring fra politiet og Kripos med etterforskning av datakriminalitet. Han er ansvarlig for sikkerhetsløsninger både internt og hos kunder, og gir oss en innføring i den dramatiske kampen som utspiller seg om kontrollen i cyberspace.

Påmelding: haugesund@handelsbanken.no

Foredraget er superaktuelt, og det samme kan sies om leksjonen som Handelsbankens seniorøkonom Halfdan Grangård vil gi om utviklingen i norsk- og internasjonal økonomi.

Blant hovedpunktene denne gangen er at sentralbankene revurderer renteutsiktene som følgeav svekket global vekst. I Norge har vi en oljedrevet opptur, men det bremser ned allerede fra neste år.

Boligprisene stiger videre, men trolig mindre enn lønnsveksten. Her hjemme er rentene på vei opp, menNorges Bank kommer ikke langt med sine planlagte rentehevinger, mener Grangård.

 

 

 

 

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland