- Kroppen min har ikke glemt deg!

17.12.2019
Harvey Weinstein føler seg glemt. - Kroppen min har aldri glemt deg, svarer Rose McGowan. Hun kommer til Haugalandskonferansen 6. mars.
– Eg kjenner meg som ein gløymd mann, seier Weinstein i intervjuet med The New York Post , gjengitt av NRK. Avisa snakka med den falne filmogulen på eit sjukehus i New York, der han nettopp har gjennomført eit inngrep i ryggen

Han fekk raskt svar. Skodespelaren Rose McGowan, som var ei av dei første som skulda Weinstein for overgrep, gjekk ut på Twitter og forsikra om at ho ikkje hadde gløymt Harvey Weinstein.

– Eg har ikkje gløymt deg, Harvey. Kroppen min har ikkje gløymt deg. Eg skulle ynskje kroppen min kunne gløyme deg, skreiv ho.

Rose McGowan har fortalt at ho vart trakassert av Weinstein på eit hotell i 1997. Seinare sende han ein heilt lag av «fiksarar» for å få henne til å teie still om det som hadde skjedd. Då ho likevel fortalde om det, så prøvde han å stanse karrieren hennar, har ho fortalt.

– Dette handlar om å stanse ein aktiv valdtektsmann. Deg!, skreiv ho på Twitter, mynta på Weinstein.

Og det er mange som har reagert på intervjuet. Mange meiner filmprodusenten prøver å skaffe seg sympati, men at han ikkje kjem til å få det, skriv NRK.

Skuespilleren og forfatteren Rose McGowan er et av de aktuelle navnene Nøæringsforeningen har på plakaten til Haugalandskonferansen 6. mars neste år. Her program og påmelding
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
A.Utvik as
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Sysco
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland