Assist ekspanderer med oppkjøp

29.11.2019
Aage Vikse (t.v) og Karl Erik Snarheim er begge fornøyde med avtalen.
To lokale aktører har funnet hverandre. Assist kjøper print/AV-porteføljen til Vikse AS.
Dermed befester de posisjonen på Haugalandet og ekspanderer med avdeling i Sunnhordland.

Vikse har levert Ricoh sine løsninger i en årrekke til små og store bedrifter på Stord, Bømlo og i Haugesund. Fra 1. desember ivertar Assist ansvaret for kundeporteføljen og blir samtidig forhandler av Roicoh. Overtakelsen sikrer fortsatt lokal kompetanse og tett oppfølging.

-Vi i Assist ser alltid etter muligheter for å ekspandere, denne gang gjennom oppkjøp. Avtalen med Vikse styrker vår posisjon i Haugesund og gir oss et nytt geografisk markedsområde med kontor i Sunnhordland. Vi er overbevist om at dette er positivt for kundene, hvor vi skal fortsette fokuset på service og oppfølging samtidig som vi kan tilby hele vårt produktspekter i regionen, sider Karl Erik Snarheim, daglig leder i Assist.

Assist forventer en omsetningsvekst på om lag 10 millioner som følge av kjøpet.

-Vikse har tatt en strategisk beslutning om å fokusere på andre virksomhetsområder og jeg er veldig glad for at vi har kommet til enighet med Assist om å overta vår kundeportefølje innen print/AV. Jeg føler meg veldig trygg på at våre kunder blir ivaretatt på beste måte i fortsettelsen, sier Aage Vikse i Vikse AS.

Om Assist
Assist er en del av Appex Gruppen og tilbyr utskriftsløsninger, digital skilting og utstyr til møterom. Selskapet har 12 ansatte og omsetter i 2019 for om lag 55 millioner fra kontorer i Haugesund, Odda og på Stord. Assist har sterke krefter i ryggen og forhandler produkter fra blant annet Canon, Samsung og Appex. Etter overtakelsen vil også Ricoh sine løsninger inngå i produktsortimentet.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund