Bevegelse i Hydro-saken?

13.10.2008
Kan det likevel bli en løsning for Hydro-utbygging på Karmøy? Det er tegn til bevegelse i sentrale politiske miljøer, men det kan ta tid før beslutning tas, mener fagforeningstopp på Karmøy.

Mens de fleste har ventet på en endelig avklaring i høst, kommer det nå signaler som tyder på at saken kanskje ikke kommer opp til endelig votering i Hydros besluttende organer før et godt stykke inn i neste år.

Dette som følge av tegn på en bevegelse i de sentrale politiske miljøene, knyttet til Hydros kraftutfordringer på Karmøy, skriver Haugesunds Avis.

– Vi vil ikke få en positiv avklaring uten at vi har en kraftløsning på plass. Per dags dato har vi ikke det. Men det kommer nå mange signaler, både fra regjeringen og andre, om at man anstrenger seg for å legge til rette for mulige løsninger, sier Sten Roar Martinsen.

Det er spesielt signalene statsminister Jens Stoltenberg (Ap) kom med under sitt møte med de sentrale tillitsvalgte 6. oktober, som gir aktørene håp om en akseptabel løsning på kraft- utfordringen.

Mer her:
http://www.h-avis.no/article/20081013/NYHETER/419381466
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
A.Utvik as
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Sysco
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland