Bruktbilsalget har eksplodert

13.10.2020
JOBBER PÅ SPRENG: (Fra venstre) Tore Balchen, Lars Peter Lura, Olav Johan Nøkling og Jakob Hetland opplever stor pågang om dagen.
-Dette er et luksusproblem, sier bruktbilsjef i Møller Bil, Olav Johan Nøkling
Bruktbilhallen til Møller Bil tømmes. Nå jobbes det iherdig for å fremstille nok bruktbil for å tilfredsstille den økende etterspørselen.

-Pengene som ikke ble brukt på sydenferie ble brukt på bil til Norgesferien, svarer selger i bruktbilavdelingen til Møller Bil, Tore Balchen, på spørsmål om hvorfor bilsalget har tatt seg opp.

Salget av bruktbil har økt så drastisk at bilforhandleren har problemer med å fremstille nok biler til salg. Bruktbilsjef i Møller Bil, Olav Johan Nøkling forklarer videre.

-Folk søkte tryggheten i å kjøpe ny bil når de skulle på ferie. Da pandemien i tillegg førte til stengte fabrikker oppsto det er vakuum der bruktbil var mest tilgjengelig, sier han.

Han legger ved at det kan være mange grunner til at salget har tatt seg opp – blant annet at færre ønsker å reise kollektivt i disse tider.

Rett tidspunkt å bytte inn den gamle


Møller Bil Haugesund har til vanlig rundt 60 bruktbiler til salgs. Etter en periode i sommer der de var nede i kun 20 har de i det siste lykkes med å skaffe flere.

-Rett etter ferien var det vanskelig å få tak i nok biler, men nå har det blitt bedre. Ved ukeslutt har vi rundt 40 til salgs, sier Nøkling

Nøkling har en oppfordring til personer som er på jakt etter ny bil.

-Går du med tanker om å kjøpe ny bil så kan det være rett tidspunkt å bytte inn den gamle, sier han.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund