Bygger nytt bakeri i Haugesund
26.04.2013
Alle vil bli med over til det nye bakeriet når det står klart i januar. Medregnet ansatte i ni bakeriutsalg/konditorier har konsernet rundt 80 ansatte.
Harald Hauge sier til Haugesunds Avis at han er glad for å kunne satse «mot strømmen» og således ta vare på tradisjoner og arbeidsplasser samt bidra litt til å beholde mangfold i det lokale næringsliv.
Bygget som nå reises vil få en grunnflate på 2.000 kvadratmeter. Samlet areal blir 2.600 kvadrat.
I tillegg til produksjonslokaler for baker- og konditorvarer, vil bygget også få bakeriutsalg. Administrasjonsfløyen blir i tre etasjer. Det er tenkt at rundt 300 kvadratmeter kontorlokaler skal leies ut.
Bakeriet vil ha kapasitet til daglig produsere 10.000 brød og 50.000 boller/rundstykker.
Les mer her:
http://www.h-avis.no/nyheter/bygger-ny-brodfabrikk-1.7862150