Det oser av "Handlekraft"

16.11.2018
Rune Bjerke, Pierluigi Collina og Anne Lindmo topper stjernelag til Haugalandskonferansen 2019
Han er Norges mektigste finansmann, og kaller seg selv teknologidirektør.

Han er verdens ubestridte dommerkonge og har vært i klinsj med verdens største fotballstjerner

Hun er Norges talkshowdronning og sa opp en trygg jobb for å nå sitt store mål

-Jeg tror knapt vi har kunnet tilby et mer spennende persongalleri, sier prosjektleder Bernt Jæger. Sammen med kollega Ingeline Kaldestad har han jobbet intenst med nasjonale og internasjonale agenter for å trekke de beste aktørene til Haugalandskonferansen 2019.

Se program og påmelding her

Tema for konferansen neste år er «Handlekraft». Næringsforeningen har jaktet på personer som har mot, glød og gjennomføringskraft i seg og som kan formidle sine resultater til et publikum på fem-seks hundre haugalendinger.

  • Vi skal inspirere, gi kunnskap og bygge nettverk på disse konferansene. Disse personene har egenskaper som gjør at vi tror de vil gi oss alle en uforglemmelig opplevelse, sier Jæger.


I tillegg til Collina, Bjerke og Lindmo kommer rektor og professor ved Norges Handelshøyskole, Øystein Thøgersen, som skal snakke om globale trender og norsk verdiskapning. Den handlekraftige husfruen fra Rødøy i havgapet utenfor Svartisen, Malin Arntsen, snakker om å gjøre gull av gråstein, og saudabuen Børge Lund, mannen bak tegneseriestripen Lunch, viser oss inn i en verden av kreativitet og jakt på gode poenger.

Fra miljøet rundt Silicon Valley kommer seriegründer Espen Sivertsen, som har satset stort på kortreist 3D-print produksjon bl.a. myntet på shippingindustrien.

I tillegg skal vi ha en lokal sesjon, der vi vil fronte lokale bedriftsledere med handlekraft i pannen, sier Jæger, som er glad for å ha fått Siren Sundland i Sparebanken Vest til å lede oss gjennom dagen. Siren har bl.a, ledet Vestlandskonferansen og Stord-konferansen.

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland