En strategisk viktig avtale

11.07.2019
Bildet viser fargede fasadeplater på Lillestrøm omsorgssenter.
Alutile Norge har inngått forhandleravtale med Ventistål.
Helge Gabrielsen, daglig leder i Alutile Norge AS, sier det har vært en strategisk prosess gjennom våren å få på plass et landsdekkende forhandlernett av fasadeplater, i følge en pressemelding. Denne prosessen har nå resultert i en leverandøravtale med Ventistål. - Vi er glade for å knytte til oss Ventistål-forhandlerne, som besitter stor lokal kunnskap og er tett på de lokale aktørene, sier Gabrielsen.

Ventistål med sine 17 avdelinger gir Alutile en god geografisk dekning, og gjør at kundene kan forholde seg til lokale, kjente aktører. Satsingen innebærer også opplæring av forhandlere. - Det er en satsing som har tatt tid, men som vi er overbevist om vil lønne seg på sikt, sier Gabrielsen. Ettersom våre fasadeplater i aluminiumkompositt har såpass lav vekt og er enkle å tilpasse på byggeplass, så ser vi allerede nå at interessen er stor, fortsetter han. Gjennom Ventistål i Oslo har de allerede fått første bestilling på 1500 kvm.

- Det er ofte tømmerfagene som monterer fasade, men gjennom denne avtalen med Ventistål, vil blant annet blikkenslagere også kunne påta seg flere fasadeoppgraderinger. Ventistål sitt nettverk av blikkenslagere i Norge er derfor et viktig satsingsområde for Alutile, sier Gabrielsen. - Vi kan også ta på oss presentasjon og opplæring av blikkenslagere som skal jobbe med produktene våre, slik vi gjorde hos Oslo-avdelingen i Ventistål. Her fikk 50 blikkenslagere fra A.Hansen en introduksjon i teori og praktisk montering.

Alutile Norge har siden oppstarten i 2008 levert fasadeplater i aluminiumkompositt til både eneboliger og næringsbygg over hele landet.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund