God jul for Brakstad
22.12.2016
- Vi merker at haugalendingene blir mer kontinentale. De er mye flinke til å bestille bord. Det kan være lurt. I helgene kan det være trangt om plassen, sier Synnøve Haftorsen, som sammen med mannen Ottar Brakstad eier og driver de tre konseptene Brasseri Brakstad, Matbaren Brakstad og restauranten i Haraldsvang.
I år regner Haftorsen med å komme opp i en omsetning på rundt 21 millioner kroner på spisestedet ved Smedasundet Rundt 15 ansatte jobbe i de ulike etablissementene, men deltidsansatte inkludert er tallet godt over tyve.
Bjørn Gerry Viksund i Inventum er også godt fornøyd med førjulsbesøket. Veldig fornøyd, faktisk.
- Stor aktivitet hele tiden, sier Viksund, som har rundt 16 etablissementer å holde kontroll på.
- Tar vi med hel- og deltidsansatte har vi rundt 250 på lønningslisten hver måned, sier Viksund.(bildet)
