Han fanget folket

16.03.2018
Jan Christian Vestre! For et fyrverkeri. Nå kan du lese hvem som fanget folket på historiens beste Haugalandskonferanse
Av et toppnivå på 6 blank svarte de rundt 500 deltakerne på konferansen 5.3 på spørsmålet om "ble forventingene innfridd". Og Jan Christian Vestre (eller: Du må bli vår neste statsminister, som en av foredragsholderne sa) knallet til med 5.5 i snitt. 61 prosent av de som har svart gav den karismatiske haugesunderen ren sekser.

Kun en gang tidligere har deltakerne på Haugalandskonferansen gitt tilsvarende karakterer. Det var i 2013, året vi snudd opp ned konferansen, flyttet den fra auditoriet til storsalen og fikk bl.a. Kevin Keegan på scenen.

To andre foredragsholdere høstet også anerkjennelse og fikk knallgod score på sine foredrag. Nano-professor Maria Strømme fikk 5.4 og en andel seksere på 56 prosent mens den svenske Skype-grunderen og styremedlem i IKEA, Jonas Kjellberg fikk 5.1 og en andel seksere på 36 prosent.

Også konferansier Ingvill Tennfjord kan puste lettet ut. Bergens-kvinnen fikk 5.2 for sin sjarmerende måte å lede konferansen på.

Scoren på kveldsarrangementet er også rekordhøy, og hotellet høster mange lovord for maten både til lunsj og festmiddagen. Og "alle" vil tilbake neste år.

98.85 % har svart ja på spørsmålet: Kan du tenke deg å delta på neste års Haugalandskonferanse?

Det er ytterst oppmuntrende. Og da kan vi bl.a. skilte med den eksentriske italieneren og verdens beste dommer gjennom tidene; Pierlugi Collina. Mannen med doktorgrad i økonomi fra Unversitetet i Bologna skal bl.a. snakke om likheten mellom det å lede en fotballkamp, og det å være leder i en bedrift eller annen virksomhet.

Her kan du forhåndsbestille plass til Haugalandskonferansen 15. mars 2019.

Vi ses!

 

 

Maria Strømmes foredrag om nanoteknologi gikk rett hjem hos publikum.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund