Har bygget om lokalene

25.05.2020
Øystein Halvorsen, Produksjonssjef i All Skilt & Dekor
Karmøy-bedrift utvider produktspekteret med ny leverandør
All Skilt & Dekor leverer komplette løsninger innen skilt, foliering og dekor til næringsliv, offentlige bygg og private på Karmøy, Haugesund og resten av Haugalandet. Nå satser de også på arbeidstøy.

-I denne tiden vi nå er inne i, så valgte vi å bli leverandør av arbeidsklær for å være en komplett profileringsleverandør. Dette gir oss også flere bein å stå på, sier daglig leder i All Skilt & Dekor Linn Therese Syvertsen.

-Vi tok kontakt med Wenaas som vi vet er en leverandør som har høy kvalitet på deres arbeidsklær og vernesko, og er etterspurt i markedet. Wenaas var tilfeldig nok også på jakt etter en forhandler på Karmøy, noe som gjorde at alt klaffet veldig godt. Det har gjort at vi nå har bygd om en del av lokalene til eget showrom for arbeidsklær, sier Syvertsen.

Wenaas er en ledende internasjonal leverandør av topp-til tå sikkerhetsløsninger med høy kompetanse.

Har etterspurt bredere sortiment


Bedriften har lenge hatt fokus på å bli en komplett profileringsleverandør.

-Tidligere har vi også tatt inn i vårt sortiment digitale skilt og inngått samarbeid med leverandør på hjemmesider. Det var derfor et naturlig valg å tilby arbeidsklær, da vi også allerede lager tekstil trykk og trykker på klær, sier Syvertsen.

Hun begrunner satsingen på etterspørsel blant kunder.

-Vi har tidligere tatt inn og trykket logo på t-skjorter og gensere for kunder, men flere av våre kunder har spurt etter ett bredere sortiment som også inkluderer mer «røffere» arbeidsklær.

-Kvalitet og service er våre fokusområder, noe som gjør valg av samarbeidspartnere og leverandører viktige. Vi er utrolig stolte av å ha Wenaas som en av våre leverandører, avslutter hun.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund