Har din bedrift digital forretningsforståelse?

28.05.2020
Prosjektkoordinator / studieveileder etter- og videreutdanning, Hilde Albertine Gjertsen.
Er svaret tja, har Høyskolen (HVL) sannsynligvis løsningen
HVL setter opp kurs i Digital strategi og forretningsforståelse til høsten.

-Dette er en fantastisk mulighet for ledere, ansatte og forretningsutviklere i Haugalandsregionen å få dybdekunnskap og knytte nettverk. Digitalisering er et tema som er aktuelt for alle bransjer og for mange haster det kanskje å få laget en god plan eller en videreføring for dette arbeidet, sier Prosjektkoordinator / studieveileder etter- og videreutdanning, Hilde Albertine Gjertsen.

Faget skal gi grunnleggende kunnskaper i hvordan digitale ressurser og teknologier påvirker forretningsdrift og utvikling av virksomheter.

Det er et etter- og videreutdanningsstudie på 15 stp. som skal gå i høst. Studiet inkluderer to fysiske helgesamlinger og en nettsamling i Haugesund. Det er fokus på praktisk tilnærming, hvor man kan ha sin egen bedrift som prosjekt og få større tyngde, verktøy og kompetanse for å gjennomføre omstillingen.

Foreleser på kurset blir førstelektor Tarjei Alvær Heggernes. Han kommer med oppdatert utgave av boka ‘Digital forretningsforståelse’ i august, og har også egen podcast hvor han regelmessig intervjuer gjester innenfor temaet. Til daglig underviser Heggenes i faget Strategi og virksomhetsutvikling, IT og arbeidsmetoder på Høgskolen på Vestlandet, Bergen.

Her finner du mer info om kurset og søknadsskjema.

 

Bilde under. Kursholder førstelektor Tarjei Alvær Heggernes

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland